Tidyman.huIntézményi Szelektív Hulladékgyűjtés


Kérjen árajánlatot Intézményi Szelektív Hulladékgyűjtés-re. Az alábbi kérdőívet kitöltve munkatársunk felveszi Önökkel a kapcsolatot. Segítünk, helytakarékos, gazdaságos, környezetkímélő hulladékgazdálkodási megoldást találni.

Teljes körű, kulcsrakész és helyi igényekre szabott szelektív hulladékgyűktési szolgáltatásokat nyújt intézményeknek, iroda házaknak, rendezvényeknek, fesztiváloknak.

Mindenre van megoldás. 

- Szelektív hulladékgyűjtés:
Papír, Műanyag, Üveg,  Fém, Elem, Fénycső, Elektronikai

- Iratmegsemmisítés
- Gyűjtőedény, konténer kihelyezés, feliratozás
- Lomtalanítás
- Zöldhulladék gyűjtése

- RDF
(Refuse Derived Fuel, hulladékból származó fűtőanyag) vegyesen gyűjtött (szervetlen) irodai hulladékok energetikai hasznosítása

- szelektív gyűjtéssel kapcsolatos külső és belső kommunikáció


Szelektív hulladékgyűjtés, iratmegsemmisítés akár díjmentesen is
Szelektív szolgáltatásainkat olyan cégek és intézmények számára ajánljuk, akiknek fontos a környezetvédelem és szeretnék ezen törekvésüket az irodai környezetben is megvalósítani.

Célunk, hogy díjmentes irodai szelektív papírgyűjtő programunkon keresztül cége, intézménye csökkenthesse a hulladék szállítás költségeit és az alapanyagként is hasznosítható papírhulladék a szelektív hulladékgyűjtés révén ne a kommunális hulladékkal kerüljön begyűjtésre. Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük és együttműködésünkkel a papírhulladék újrahasznosítása révén együtt óvjuk környezetünket. Szelektív papírhulladék gyűjtéssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségünk bármelyikén.Részletekért kattintson ide: http://www.humusz-recycling.hu/
 


Telefonszám megmutatása

Média száma
1
Megtekintés
8042 / 114
Dátum
2015-02-18
Tartalom azonosító
9631
ED