Vissza

Digitlis forradalom a tzvdelemben: Az j genercis megkzelts


Az e-naplzs, az online nyilvntartsok s az elektronikus ellenrzsek rvn a cgek s intzmnyek gyorsabban s tlthatbban tudjk kezelni tzvdelmi eszkzeiket.

fiREG.hu

Az új iparági sztenderd, a papírmentes tzvédelem, digitális megoldásokat alkalmaz a tzvédelem terén. Az e-naplózás, az elektronikus nyilvántartások és az online ellenrzés lehetvé teszik az eszközök átláthatóbb kezelését és könnyebb hozzáférését. Ez az innovatív megoldás kiegészíti a tzvédelmi szakemberek fizikai tevékenységét, akik továbbra is ellenrzik az eszközöket és szükség esetén beavatkoznak.

Az e-naplós rendszer által nyújtott elnyökön túl, az új technológia már számos cégnél és intézménynél elterjedt. Gyógyszeripari, autóipari és élelmiszeripari vállalkozások mellett egyetemek és állami intézmények is alkalmazzák. A digitális tzvédelem terjedését mutatja, hogy már 800 ezer eszközt tartanak nyilván digitálisan, és közel négy és fél millió digitális ellenrzést végeztek eddig.

Ezek az adatok alátámasztják, hogy az új iparági sztenderd és az e-naplós rendszer valóban hatékony megoldást jelentenek a tzvédelem területén. A papírmentes tzvédelem nemcsak a folyamatokat egyszersíti és átláthatóbbá teszi, hanem jelents id- és energiamegtakarítást is eredményez a vállalkozások számára. Ez a kombináció lehetvé teszi a tzvédelmi elírások hatékonyabb betartását és a biztonságosabb munkakörnyezet kialakítását.